1. Met welke betaalmethoden kan ik afrekenen?

U kunt afrekenen met i-Deal, Paypal, overboeking, Belfius (België) en Mistercash (België). Dmv een https:// verbinding kunt u uw bestelling veilig voldoen.

2. Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 6,95 voor heel Nederland en € 15,- voor België

3. Zijn de skulls echt of namaak?

We hebben zowel echte als imitatie skulls. De imitatie skulls / longhoorns zijn gemaakt van polystone (een steensoort in combinatie met hars). De duurdere skulls in de categorie "Alle echte skulls" zijn echte skulls.

4. Waar kan ik de afmetingen vinden?

De afmetingen staan onder elk product vermeld (onder de product foto op de product pagina zelf). De afmetingen kunnen bij echte schedels iets afwijken aangezien het echte schedels zijn.

5. Hoe worden de skulls bezorgd?

De skulls worden met een externe bezorgdienst bezorgd. Hierdoor zijn wij er zeker van zijn dat de skulls heel aankomen. De skulls die niet breekbaar zijn worden met Post NL bezorgd.

6. Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling thuis bezorgd krijg?

De skulls worden bezorgd met een bezorgdienst. De bezorgdienst rijd per week in 3 gebieden (noorden, midden en zuiden van Nederland). Afhankelijk van de planning worden de skulls bezorgd. Het kan 3 tot 7 dagen duren voordat u de skull(s) in huis heeft.

7. Kan ik de skull retourneren?

Ja dat kan. De skull wordt dan weer opgehaald door onze koerierdienst. Vervolgens ontvangt u het aankoop bedrag minus € 6,95 retourkosten terug op uw rekening.

8. Kan ik mijn skull ook ruilen?

Ja dat kan. Het verschil wordt verrekend met een betaallink. Wanneer u besluit een goedkopere skull te nemen, dan ontvangt u het verschil terug op uw rekening. Bij ruilen brengen we wel extra verzendkosten in rekening. Bezorging in Nederland bedraagt € 6,95, Berzorging in België bedraagt € 15,-